Om os

Vi har grundlagt vores virksomhed med en brændende passion for at udbrede kendskabet til urternes positive indvirkninger på sundhed og trivsel. Gennem tiderne har vores forfædre opbygget en stor viden om, hvordan forskellige urter kan hjælpe på og imod diverse lidelser, og selv i nyere tid opdager vi stadig nye erfaringer og opdagelser inden for urtemedicin.

Vi har oplevet mennesker blive helbredt for en række forskellige lidelser, herunder leddegigt, rosen og type-2 diabetes. Selvom vi ikke kan garantere, at vores produkter vil hjælpe alle, mener vi, at alle bør have chancen for at lære om og prøve vores produkter. I vores sortiment finder du urter i pilleform eller udtrukket i alkohol, te i forskellige varianter og plejeprodukter, som alle har en positiv effekt på dit helbred, søvn, psyke og mere.

Vi samarbejder med Wetality, som forhandler kvalitetsprodukter med CBD, og vi ser allerede nu, at dette samarbejde er en stor succes. Vi håber, at I vil hjælpe os med at udbrede vores budskab og samtidig tage godt imod vores sortiment, som selvom det stadig er lille, bliver udvidet med nøje udvalgte varer med tiden.

Udover dette samarbejder vi også med Hærvejssalt, som sælger sydesalt, og vi har nu muligheden for at dele dette produkt med jer. Derudover er vi også blevet forhandlere af A.Vogels produkter, som kan bidrage til en forbedret livskvalitet.

Velkommen hos Helseservice.TrygEHandel