Trustpilot

Om osVi har startet denne virksomhed, da vi brænder for at udbrede kendskabet til urternes positive indvirkning på helbredet og sundheden.

Vore forfædre vidste en masse om, hvad de forskellige urter kunne hjælpe på og imod, og selv om vi i Danmark ikke må markedsføre produkter med angivelsen om, at det kan hjælpe til bedring af specifikke sygdomme, må vi heldigvis stadig forhandle dem.

Når man selv oplever bedring, eller man slipper af med kroniske sygdomme som gigt, astma, allergi, mindske almen influenza mm., har man lyst til at udbrede det til hele verden, men reglerne her i Danmark forhindrer os i at anprise de forskellige produkter, så her kommer du ind i spillet med at søge viden og drage din egen erfaring med hvad produkterne kan.

Det positive er, at lovgivningen er lavet for både at beskytte forbrugeren og forhandlerne, da vi jo kun er mennesker og derfor reagere forskelligt på forskellige ting. På denne måde bliver der ikke lovet for meget.  

I vores sortiment finder du urter, som kan drikkes enten som de er eller i fortyndet udgave, te af forskellig art og plejeprodukter, som alle har positive fordele på helbred, søvn, psyke mm.
Desuden forhandler vi ingefærdrikken Rochester Ginger, som vi selv er meget begejstrede for.

Vi håber, I vil hjælpe os med at udbrede det gode budskab og samtidig vil tage godt imod vores sortiment, som ganske vist er lille, men som med tiden bliver udvidet med nøje udvalgte varer.

 

Velkommen hos Helseservice.         
               Qries