Om os

Vi har startet denne virksomhed, da vi brænder for at udbrede kendskabet til urternes positive indvirkning på helbredet og sundheden.
Vore forfædre vidste en masse om, hvad de forskellige urter kunne hjælpe på og imod, og også i nyere tid dukker der hele tiden nye erfaringer op.

Vi har oplevet mennesker slippe af med bl.a. leddegigt, rosen og type-2 diabetes, og selv om der aldrig er nogen garanti for, at et produkt vil hjælpe alle, synes vi alle skal have chancen for at kende produkterne.
I vores sortiment finder du urter i pilleform eller udtrukket i alkohol, te af forskellig art og plejeprodukter, som alle har positive indvirkninger på helbred, søvn, psyke mm.

Vores seneste tiltag er vort samarbejde med Wetality, der bl.a. forhandler kvalitetsprodukter med CBD. Et samarbejde, der allerede nu tegner til at blive en succes.
Vi håber, I vil hjælpe os med at udbrede det gode budskab og samtidig vil tage godt imod vores sortiment, som ganske vist er lille, men som med tiden bliver udvidet med nøje udvalgte varer.

Velkommen hos Helseservice.